Burger de vită
12 mai 2017 10:07
Rețete
Ultima actualizare:
Ştiai că germanii preferă „pumpernickel“, o pâine neagră, făcută cu secară şi cu miezul foarte dens? Suedezii consumă pâine cu seminţe de orz, secară sau malţ, iar asiaticii mănâncă pâine din mei, pe care o folosesc în sendvişuri. În schimb, la indieni apreciată este pâinea naan, plată, făcută din făină de grâu. Indiferent de pâinea aleasă şi de ce fel de chifle preferi, merită să încerci această reţetă de burgeri făcuţi cu carne de vită.
Burger de vită – IngredientePentru chiftele
500 g carne de vită, tocată1 ou2 linguri pesmet1 ceapă micăsarepiper3-4 căței de usturoi1-2 linguri pastă de ardei½ linguriță coriandru, opțional¼ linguriță boia de ardei
Pentru garnitură
1 ceapă roșie4 chifle4 frunze salată½ castravete