Canapele de mămăligă cu cremă de brânză

17 septembrie 2018 9:49   Rețete
Ultima actualizare:

Este o altă modalitate de a mânca faimoasa mămăligă pe care mulți o adoră. Pe lângă tradiționala brânză și smântână, aflăm că o putem combina de minune cu fructe de mare și pește!

Pentru mamaliga:

100 g făină de mălai400 ml de apăsarepuțin ulei

Pentru crema de brânză:

1 pachet de 200 g de file de somon afumato legatură mică de mărar300 g cremă de brânzăcondimente pentru crema de brânză (ierburi italiene)decor: câteva boabe de piper roz și cozi de ceapă verde

Canapele de mămăligă cu cremă de brânză – Mod de preparare:

1. Am amestecat crema de branza cu ierburi italiene si marar tocat. Somonul, o parte l-am maruntit bine, iar din alte 2 felii am facut trandafirasi de somon.2. Se pune pe foc o oala cu apa, se adauga sare, iar cand apa incepe sa fiarba, se adauga malaiul in ploaie, amestecand continuu cu un tel astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Se lasa sa fiarba 20 minute la foc mic. Cand e gata, se pune mamaliga intr-o tava dreptunghiulara si se lasa sa se raceasca.

Află continuarea pe Clickpoftăbună!

Prăjitură cu mălai şi iaurt de soia

Gogoși braziliene. Un desert grozav pe care trebuie să îl încerci

Mai multe