Cannelloni cu pui - Daniela Andrei

15 septembrie 2016 12:31   Rețete
Ultima actualizare:

Pentru umplut cannelloni ne sunt necesare:

250 g cannelloni,

un piept de pui dezosat,

2 linguri cu smântână,

200 g caşcaval

100 g brânză de oi în saramură

câteva fire de ceapă verde

sare şi piper după gust

un ou mare

Suplimentar ne sunt necesare: 2-3 ouă potrivite, 150 g smântână,  200 g caşcaval, o cănuţă cu suc de roşii;

Mod de preparare

Se toacă pieptul de pui ori se taie mărunt. Se potriveşte de gust cu sare şi piper. Se adaugă ceapa verde mărunţită, brânză şi caşcavalul trecute prin răzătoare, smântâna şi un ou. Se omogenizează totul. Cu compoziţia astfel obţinută se umplu cannelloni. Se aşază într-o tavă de cuptor, unsă cu puţin ulei. Între straturi se presară caşcaval ras. Se toarnă peste cannelloni ouăle bătute cu smântână, se ung cu sos de roşii şi se presară caşcaval. Se coc pentru 50 de minute la o temperatură aproximativă de 160 grade. + Se servesc calzi. Poftă bună!

Mai multe