Carne cu cartofi - Alexuţa

10 octombrie 2011 20:38   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente pentru 5-6 porţii: 10 cartofi, 200 g muşchi de porc afumat, 2 ardei graşi, 5 cârnaţi de porc, 5 roşii, 200 g brânză de oaie sau caşcaval, ulei.

Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se taie felii potrivite pe care le aşezi într-o tavă cu puţin ulei.

Muşchiul de porc tăiat bucăţele se adaugă peste cartofi.

Ardeii spălaţi, se taie mărunt, felii, cârnaţii şi roşiile rondele.

Se aşează în tavă ardeii tocaţi, apoi cârnaţii felii şi la final roşiile.

Se presară puţină sare şi piper, totul se dă la cuptor pentru 35-40 de minute.

Când cartofii sunt gata se presară brânza de oaie rasă sau fărâmiţată şi se mai dă la cuptor pentru 5 minute.

Poftă bună!

Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe