Cartofi gratinaţi. Află ingredientul surpriză din acest preparat

25 octombrie 2016 10:54   Rețete
Ultima actualizare:

Cartofi moi şi delicaţi înecaţi într-un sos rustic cu ceapă caramelizată şi caşcaval topit. Poţi folosi Emmentaler sau şvaiţer. Am omis cu bună ştiinţă un ingredient important, am spune cheie, pentru această reţetă de cartofi gratinaţi. Află ingredientul surpriză şi poţi trece la pregătirea unui delicios preparat.

Cartofi gratinaţi. Află ingredientul surpriză din acest preparat – Ingrediente

Pentru dressing3 linguri maioneză2 linguri lapte bătut2 linguri smântână1 linguriţă oţet1 căţeul usturoi, pisat1 lingură chives tocat1 lingură pătrunjel, tocatsarepiper½ linguriţă mărar uscat¼ linguriţă pudră de ceapă

Pentru cartofi5 cartofi, spălaţi, curăţaţi şi tăiaţi bucăţi1 ceapă mare, feliată1 cană dressing3/4 cană caşcaval (Emmentaler sau şvaiţer), răzuitsarepiper

Află ingredientul surpriză din acest preparat pe clickpoftabuna.ro!

Mai multe