Cartofi în varză - Valerica Alexandru
Ingrediente: 6 cartofi, 6 foi de varză, 250 g ciuperci, 2 cârnăciori, 1 ardei gras roşu, 1 ou, 200 ml smântână, sare, piper.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în apă cu sare.
Se scobesc şi se umplu cu ciupercile sotate în ulei şi amestecate cu cârnăciorii mărunţiţi, oul, sarea şi piperul.
Se învelesc cartofii astfel umpluţi în câte o foaie de varză (foile au fost fierte în apă cu sare).
Se aşează „sărmaluţele" astfel formate într-o tavă, se toarnă smântâna şi deasupra se presară ardei roşu tocat mărunt.
Se lasă la cuptor 30 minute.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook