Cartofi noi cu mărar - Antal Alice Sandra

16 mai 2012 13:34   Rețete
Ultima actualizare:

Ingredienete: 1 kg cartofi noi, 1 rămurică cimbru, 3 foi de dafin, o legătură mărar, 4 căţei de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 40 g unt, sare, piper.

Mod de preparare:

Se spală foarte bine cartofii, fără a le curăţa coaja.

Într-o tigaie încăpătoare se pun untul şi uleiul şi se lasă la încins.

Se adaugă cartofii şi usturoiul zdrobit, se acoperă cu un capac şi se lasă circa 30 minute pe foc, întorcându-i din când în când.

Apoi se adaugă verdeaţa tocată mărunt, sare, piper şi se mai lasă pe foc până când cartofii sunt făcuţi. Se servesc atât calzi cât şi reci.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe