Cea mai bună tocană de miel cu legume rădăcinoase

10 aprilie 2017 15:15   Rețete
Ultima actualizare:

Dacă vrei să încerci de Paşte altă mâncare, pe lângă stufatul de miel, alege o reţetă reinterpretată de tocană de miel. Vei folosi o paletă largă de legume rădăcinoase, extrem de gustoase. La final, vei obţine o mâncare săţioasă, care nu va rezista prea mult în farfuriile invitaţilor de la masa ta.

Tocană de miel cu legume rădăcinoase – Ingrediente

½ cană făinăsarepiper negru măcinat1,8 kg carne de miel dezosată, tăiată cuburi de 5 cm120 ml ulei500 ml vin roşu sec2 linguri oţet1 litru supă de pui2 linguri tarhon tocat450 g morcovi mici, curăţaţi450 g păstârnac, curăţat450 g cartofi mici, curăţaţi230 g napi mici, curăţaţi8 bulbi mici de fenicul, curăţaţi (frunzele le păstrezi şi le toci)1 ceapă mare, tocată2 linguri pătrunjel tocat

Vezi cum se pregateste tocana de miel pe clickpoftabuna.ro

Afla cum se face mancarea de dovlecei, de post pe clickpoftabuna.ro

Descopera cum se prepara coastele de miel cu legume pe clickpoftabuna.ro

Mai multe