Cel mai fraged și mai aromat piept de curcan la cuptor, rețeta de toamnă

31 octombrie 2017 13:00   Rețete
Ultima actualizare:

Carnea de curcan se numără printre cele mai sănătoase, mai ales că este săracă în colesterol. Însă, multe lume o ocolește, de teamă că se va usca în timpul preparării. Nu se va mai întâmpla acest lucru dacă urmezi rețeta noastră.

De ce ai nevoie pentru piept de curcan la cuptor

1 kg piept de curcan, dezosat, cu pielea pe el

2 mere

1 ceapă

1 crenguță rozmarin

4 crenguțe cimbru

1 căpățână usturoi

2 linguri ulei

2 linguri zeamă de lămâie

1 praf de sare

400 ml supă de carne

Pentru marinadă

2 linguri rozmarin tocat

2 linguri cimbru tocat

2 linguri boia de ardei dulce

2 linguri boabe de muștar

Află cum se prepară pieptul de curcan la cuptor pe clickpoftabuna.ro

Descoperă rețeta celei mai fine tarte cu cremă de vanilie.

Cum se face cea mai pufoasă prăjitură cu nuci și cacao.

Mai multe