Cele mai bune chifteluţe de dovlecei cu sos de roşii
Aceste chifteluţe sunt un alt fel de chifteluţe. Le-am spus noi, chifteluţe speciale. De fapt, sunt cele mai bune chifteluţe de dovlecei cu sos de roşii, în care am pus şi puţină cărniţă şi puţin parmezan. Unde mai pui că se pot mânca cu paste, orez şi piure de cartofi.
Cele mai bune chifteluţe de dovlecei cu sos de roşii – Ingrediente
Pentru chifteluţe
1 cană dovlecei daţi pe răzătoare500 g carne tocată vită1 ou, uşor bătut¼ cană pesmet¼ cană parmezan dat pe răzătoare¼ cană ceapă, tocată fin1-2 căţei usturoi, pisaţi½ linguriţă boia¼ linguriţă oreganosareapiper
Pentru sos
2 linguri ulei măsline2 căţei usturoi, pisaţi1 ceapă, tocată1 morcov dat pe răzătoare3 căni roşii tocate½ cană apă1 linguriţă zahăr2 linguriţe condimente italienesarepiper
Opţional1 lingură vin roşu½ linguriţe fulgi de ardei iute
Află cum se prepară chifteluțele de dovlecei în sos de roșii pe clickpoftabuna.ro.