Cele mai bune pulpe de pui la grătar
Ești în criză de timp și nu știi ce anume să pregătești la felul principal? Iți dăm noi o idee care te va ajuta să ieși cu brio din impas: pulpe de pui la grătar. Simplu, rapid, delicios!
Fragede și aromate, pulpele de pui la grătar sunt alegerea perfectă pentru o cină gustoasă.
Ingrediente pulpe de pui la grătar
- 2 pulpe de pui,
- 2 lămâi,
- 100 g iaurt,
- sare,
- piper,
- boia dulce,
- 2 linguri ulei.
- 2 minibaghete,
- 1 legătură pătrunjel,
- 100 g unt,
- 2 căței de usturoi zdrobiți,
- 1 legătură ceapă verde,
- porumb,
- roşii.
Mod de preparare pulpe de pui la grătar
Pui carnea la marinat 30 de minute, într-un amestec făcut din iaurt, zeamă de lămâie și sare. Prepari apoi un amestec de boia cu ulei, încingi grătarul şi, înainte de a pune carnea scoasă din baiţ, o ungi cu boiaua cu ulei. O laşi la foc pe grătar 15-20 de minute. Porumbul și roșiile le tai și le pui pe grătar.
Feliezi pe jumătate baghetele, ungi miezul cu untul frecat cu usturoiul zdrobit și pătrunjelul tocat. Le ungi apoi cu puțin ulei şi le pui pe grătar 5 minute. Servești imediat.