Chec cu cacao şi portocale

10 februarie 2016 10:44   Rețete
Ultima actualizare:

Portocalele, des întâlnite în dulciuri pot fi folosite la mâncăruri ca o garnitură fină şi uşoară, mai ales în preparatele din peşte, din carne şi din diverse organe. Iar coaja de portocală, cum este şi cazul desertului nostru, se utilizează şi ea, proaspătă sau confiată, atât la mâncăruri cât şi la dulciuri.

Ingrediente (1 chec)

110 g unt40 ml ulei40 ml suc de portocalecoaja de la 1 portocală100 g zahăr1 praf de sare1 fiolă esență de vanilie2 ouă270 g făină1 plic praf de copt3 portocale2 linguri cacao200 g nuci mărunțite

Pentru siropsucul de la 1 portocală2 linguri zahăr2 linguri rom

Află cum se prepară chec cu cacao și portocale pe clickpoftabuna.ro.

Mai multe