Cheesecake cu cireşe, fără preparare termică

25 iunie 2014 12:38   Rețete
Ultima actualizare:

Îţi recomandăm cel mai gustos cheesecake cu cireşe pentru zilele calde de vară.

Timp de preparare: 3h 40’Pentru 12 porţii

Ingrediente

4 căni cireşe înjumătăţite fără sâmburi, proaspete sau decongelate¾ cană zahăr tos, împărţit¼ cană 4 linguriţe apă, împărţite2 linguri amidon200 g biscuiţi cu graham, de preferabil grâu întreg½ cană nuci tocate, prăjite1/3 cană ulei canola2 pachete de câte 220 g brânză cremă fără grăsime2 căni iaurt grecesc degresat sau cu vanilie6 linguri zahăr folosit de cofetari1 linguriţă esență de vanilie

Mod de preparareAmestecă cireşele, ½ cană zahăr şi ¼ cană apă într-o cratiţă şi se pune la fiert. Amestecă amidonul cu 4 lingurițe apă şi apoi se pune peste amestectul de cireşe. Dă focul la mediu şi găteşte-le, amestecând incontinuu până când lichidul se îngroaşă şi capătă textura de sirop, timp de aproximativ 1 minut. Apoi ia-l de pe foc.

Afla continuarea modului de preparare pe clickpoftabuna.ro 

Mai multe