Cheesecake în stil samoez

19 martie 2014 9:56   Rețete
Ultima actualizare:

Samoa este o ţară din sudul Oceanului Pacific. Unul dintre deserturile tradiţionale este un cheesecake care nu este tratat termic. Ar putea deveni noua ta prăjitură favorită şi este perfectă pentru dorinţele şi gusturile copiilor. Este un desert plin de caramel, cocos şi ciocolată, toate aromele de care sunt îndrăgostiţi copiii. Şi cel mai important: nu este nevoie să îl coci la cuptor.

Ingrediente

Pentru crustă:2 căni de biscuiţi pisaţi¼ cană de unt, topit

Pentru umplutură şi topping:1 cană de fulgi de cocos650 g cremă de brânză, moale½ cană zahăr¼ cană zahăr brun1 linguriţă esenţă vanilie½ esenţă de cocos1 cană de vafe cu vanilie sfărâmate½ cană sos caramel230 g frişcă rece¼ cană fulgi de ciocolatăsos de ciocolată pentru topping

Vezi modul de preparare pe clickpoftabuna.ro 

Mai multe