Chifteluţe de orez umplute cu carne

13 iunie 2016 15:38   Rețete
Ultima actualizare:

Combinaţia de orez cu carne tocată este pe gustul multora. Din acest motiv am preparat nişte chifteluţe de orez umplute cu carne, foarte delicioase şi uşor de preparat. Ai nevoie de ingrediente proaspete şi doar de o oră pentru coacere.

Chifteluţe de orez umplute cu carne – Ingrediente

Pentru blat250 g orez100 g caşcaval1 ou50 g făină1 ceapă micăuleisarepiper

Pentru umplutură150 g ciuperci300 g carne de porc150 g şuncă de Praga1 ceapă maresarepiper½ legătură pătrunjel1 lingură bulion

Pentru crustă150 g făină150 g pesmet2 ouă

Află cum se prepară chifteluțele de orez umplute cu carne.

Știi cât de buni sunt dovleceii umpluți?

Micii românești sunt vestiți în întreaga lume. Dar am aflat și rețeta de mici sârbești.

Mai multe