Chilli cu carne - Grosu Gena

24 mai 2012 13:02   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 400 g carne de vită tocată, 3 cepe, 3 ardei graşi de culori diferite, 3 căţei de usturoi, 2 linguri de pastă de roşii, 100 ml sos de chilli sau 2 ardei chilli tocaţi mărunt, 100 ml vin roşu, 1 cub knorr legume, 2 cutii de roşii decojite, 2 linguriţe oregano, 1 linguriţă piper măcinat, 1 linguriţă boia de ardei dulce, 1 cutie de fasole roşie , sare după gust.

Mod de preparare:

Se toacă cepele mărunt şi se călesc în puţin ulei de măsline, se adaugă carnea şi se trage împreună cu ceapa, se adaugă ardeii şi usturoiul tăiate mărunt, sosul de chilli, vinul şi condimentele.

Se adaugă cele două conserve de roşii şi se lasă la foc mic aproximativ o oră.

La sfârşit se adaugă fasolea fiartă din conservă şi se mai lasă să fiarbă cinci minute.

Se serveşte cu orez fiert şi se asezonează cu patrunjel tocat.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe