Ciorba de varză acră, un deliciu de post

10 decembrie 2019 23:12   Rețete
Ultima actualizare:

Iarna vine cu butoaie pline cu varză murată, motiv pentru care încă o reţetă de post devine preferata gospodinelor până când vor pune pe masa de sărbătoare bucăţile tradiţionale româneşti. Ce zici de o ciorbă de varză acră, cu legume din abundenţă?

Ingrediente

– O varză acră, de mărime medie;

– Un morcov mai mare;

– O ceapă sau un fir de praz, de mărime medie (are o aromă mai puternică);

– Doi cartofi;

– O rădăcină păstârnac

– O ţelină mai mică sau o jumătate ţelină mai mare;

– O  lingură cimbru uscat;

– Un borcan mic (400 ml) de roşii în bullion;

– Un litru si jumătate sau doi litri zeamă de varză, după gust;

– O lingură ulei vegetal

– Pătrunjel, leuştean, frunze de ţelină, după gust.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Cleopatra Stratan, apariţie răvăşitoare pe internet. Fiica lui Pavel Stratan şi-a uimit fanii cu un decolteu ameţitorIubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul”

Mai multe