Ciorbă din aripi de curcan – Felicia Vanea

21 septembrie 2015 12:44   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

2 aripi de curcan

1 l zeamă de varză

1 ardei gras galben

1 ardei gras roşu

2 cepe

2 morcovi

1 ţelină mică

1 pastarnac mic

suc de roşii, după gust

tăiţei de casă

pătrunjel verde

sare, după gust

MOD DE PREPARARE

Aripile de curcan le spălăm şi le tăiem în două. Le punem la fiert în apă cât să le acopere. Adunăm spumă formată.Când sunt aproape fierte, adăugăm legumele tăiate cubuleţe mici. Lăsăm să fiarbă la foc mic, apoi la final adăugăm tăiţeii de casă, zeamă de varză caldă şi suc de roşii. Potrivim de sare, după gust, ulei dacă doriţi ciorbă mai grasă şi presăram pătrunjel verde, tocat mărunt.

Mai multe