Ciorbă ţărănească cu rasol de porc – Felicia Vanea

7 octombrie 2015 11:54   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

6 rasoale mici de porc

1, 5 l borş

ţelină, pastarnac, ceapă, ardei gras, morcovi, dovlecel

1 cutie de roşii cuburi

sare

paşte fusili, 2 mâini

ulei

pătrunjel

Mod de preparare

Bucăţile de rasol le spălăm şi le punem la fiert, când sunt aproape fierte adăugăm legumele, fără dovlecel, tocate mărunt şi puţin ulei şi lăsăm la foc mic spre mediu. După 10 min adăugă şi dovlecelul şi pastele fusili şi spre final adăugăm borşul, fiert separat. Adăugăm sare după gust, pătrunjel  proaspăt sau uscat. Eu am adăugat şi puţin tarhon uscat mărunţit. Poftă bună!

Mai multe