Click îţi dă o reţetă gustoasă pe zi: Gogoşi pufoase

15 ianuarie 2013 15:17   Rețete
Ultima actualizare:

Preparare: Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă, în apă clocotită cu sare. După ce au fiert, se curăţă calzi şi se dau pe răzătoare. Se pun într-un castron mai mare, se adaugă drojdia dizolvată în laptele cald, untul topit, un praf de sare şi făină cât să frămânţi un aluat potrivit de tare. Se acoperă vasul şi se lasă să crească la cald.

Se întinde o foaie de grosimea unui deget, se taie cu un pahar, se lasă să mai crească circa 15 minute şi apoi se prăjesc gogoşile în ulei încins. Se scot pe prosoape absorbante şi se servesc.

Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun,  aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie. Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi  premiată cu un superceainic oferit de www.pentrugatit.ro.

Mai multe