Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori- «Bomboane cu cocos»

20 aprilie 2012 13:50   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 1 pachet de unt, 300 g zahăr pudră, 1-2 pachete de zahăr vanilinat, 300 g nucă de cocos răzuită, alune/nuci/stafide (pentru umplut bomboanele)

Preparare: untul (ţinut la temperatura camerei - trebuie să fie destul de moale), se amestecă împreună cu zahărul pudră, cu zahărul vanilinat şi cu 150 g de nucă de cocos răzuită.

Din acest amestec, va rezulta o compoziţie uşor maleabilă, din care, noi, vom forma biluţe, în interiorul cărora vom pune, după gust alune/nuci/stafide şi le vom da prin restul de nucă de cocos răzuită. Aşa vom proceda şi cu restul de compoziţie, după care, vom aşeza bomboanele pe un patou, pe care-l vom pune la rece, pentru aproximativ 20-30 minute. 

Câştigă un mixer!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii" sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro.

Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu un mixer!

Mai multe