Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită

10 august 2012 14:43   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 10 frunze de varză, 10 cârnăciori, 10 felii brânză topită felii, 7 linguri făină, 5 linguri pesmet, 2 ouă, sare, piper, 200 ml ulei pentru prăjit.

Preparare: frunzele de varză se trec prin apă clocotită, apoi se lasă la scurs. Îndepărtezi nervurile groase şi le laşi să se răcească.

Pe fiecare frunză de varză se pune o felie de brânză, un cârnăcior şi se rulează la fel ca şi sarmalele.

Se bat ouăle cu două linguri de apă minerală, sare, piper. Fiecare rulou se trece prin făină, ou şi pesmet şi se prăjeşte în ulei încins.

Rulourile se  servesc ca aperitv sau cu o garnitură de orez sau legume.

Poftă bună! 

Concurs! Câştigă o super tavă de copt!

Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem!

Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii" sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro.

Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu o tavă de copt oferită de www.pentrugatit.ro

Mai multe