Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Minifrigărui uşoare

24 august 2012 14:41   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 600 g file de piept de pui, 2 căţei usturoi, 8 linguri ulei, 3 linguri suc de lămâie, praf de curry, un ardei gras roşu şi unul verde, doi dovlecei, sare şi piper.

Preparare: se taie carnea în cuburi mici. Usturoiul se toacă mărunt şi se amestecă cu 5 linguri ulei, suc de lămâie şi curry. Carnea se lasă la marinat în acest amestec o oră. Vasul se ţine acoperit.

Dovleceii, după ce au fost curăţaţi de coajă, se taie rondele. Ardeii graşi se taie cuburi mari, ceapa se curăţă şi se taie în 8. Carnea se scoate din marinată, se şterge şi se înfige pe frigărui din lemn, alternând cu legume. Se condimentează bine. Se pun pe grătar. Se servesc cu lămâie.

Câştigă o super-tavă de copt!

Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii" sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro.

Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu o tavă de copt oferită de www.pentrugatit.ro

Mai multe