Coaste de vită în vin roşu. Află cum să prepari deliciosul preparat

4 noiembrie 2016 12:57   Rețete
Ultima actualizare:

Această reţetă de coaste de vită în vin roşu este acea mâncare potrivită pentru un weekend de toamnă în care vrei să fii leneş! Chair şi mâncarea e pentru leneşi având în vedere că cel mai mult timp stă în cuptor să se facă. Nu ai nevoie decât de carne proaspătă, un vin bun, câteva legume şi toate astea băgate la cuptor două ore şi jumătate pentru un rezultat cuceritor.

Coaste de vită în vin roşu – Ingrediente

2 kg coaste de vită, tăiate în jumătate, dacă e posibilsarepiper¼ cană ulei de măsline1 ceapă tocată2 căni morcovi mici (baby carrots)3 tije ţelină, tocate¼ cană făină2 linguri bulion1 sticlă de Cabernet sau orice alt vin roşu sec¼ cană cimbru proaspăt1 căpăţână usturoi, tăiată pe lăţime4 căni supă de pui¼ cană smântână

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceste coaste de vită în vin roşu!

Mai multe