Cod gratinat
5 iunie 2014 10:31
Rețete
Ultima actualizare:
Peştele înseamnă mâncare uşoară, dar hrănitoare, sănătoasă, uşor de preparat şi multe reţete atrăgătoare. Astăzi îţi propunem varianta gratinată a codului.
Ingrediente
4 fileuri de cod1 cartof1 morcov1 ardei galben1 ceapă albă2 căţei de usturoi4-5 roşii cherry200 ml vin alb2 linguri ulei de măsline1 linguriţă unt1 lămâiemărar proaspătsarepiper
Mod de preparare
Cureţi ceapa, o tai rondele subţiri şi o căleşti în ulei bine încins împreună cu morcovul şi cartoful tăiaţi cubuleţe şi ardeiul tăiat fâşii. Pui legumele călite într-un vas termorezistent uns cu unt, aşezi peste ele fileurile de peşte, roşiile tăiate pe jumătate.