Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni)

30 august 2016 13:04   Rețete
Ultima actualizare:

Am mâncat, recent, la o gazdă în 2 Mai, nişte colţunaşi cu carne foarte gustoşi. Ulterior, am aflat, de la gazdă şi a lui soaţă, veniţi de peste Prut, că este vorba de o reţetă rusească, iar colţunaşii cu carne se numesc pelmeni.

Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni) – Ingrediente

Pentru umplutură250 g carne tocată de vită250 g carne tocată de porc2 cepe, tocate fin sau date prin răzătoare2-3 căţei usturoi, pisaţisarepiperfoi de dafin2 linguri untsmântână (pentru servit)pătrunjel (pentru servit)

Pentru aluat3 căni făină1 cană apă rece2 linguri uleisare

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceşti colţunaşi cu carne!

Mai multe