Coq au vin, reţeta clasică pe care trebuie să o încerci la cină

11 ianuarie 2017 14:47   Rețete
Ultima actualizare:

Gustul bogat al acestui preparat este influenţat de calitatea ingredientelor şi de cele câteva condimente puse laolaltă. Nu îţi fie teamă, deoarece şi tu poţi atinge perfecţiunea acestei mâncări.

Ingrediente

1 lingură ulei120 g bacon tăiat cubuleţe8-10 pulpe superioare de pui şi ciocănele1 ceapă mare2 morcovi potriviţi1-2 căţei usturoi tocaţi60 ml coniac½ sticlă vin roşu240 ml supă de pui8-10 crenguţe de cimbru1 lingură unt1 ½ linguri făină, pentru îngroşare250 g ciupercisare, după gustpiper, după gust

Află cum se prepară celebra rețetă de coq au vin pe clickpoftbuna.ro.

Vezi cum se fac ciocănelele de pui în crustă de susan.

De ce ai nevoie pentru pulpe de pui marinate la cuptor.

Mai multe