Coşuleţe umplute – Camelia Rădoi

26 octombrie 2016 14:30   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

•           130 g spaghete

•           4 felii şuncă de pui

•           3 ouă

•           2 linguri de lapte

•           1 ceapă verde

•           caşcaval ras

•           sare

•           piper

Mod de preparare:

Fierbem pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pregătire umplutură: Batem cele 3 ouă cu un praf de sare şi piper după gust. Adăugăm cele 2 linguri de lapte. Adăugăm caşcavalul ras şi omogenizăm. Tocăm ceapa verde în rondele mărunte. Şunca de pui trebuie tăiată în bucăţele potrivite. Punem o linguriţă de ulei într-o tigaie şi o lăsăm să se încingă puţină. Adăugăm ceapă şi şuncă. Le călim puţin. Adăugăm amestecul de ouă. Amestecăm uşor la foc potrivit până se omogenizează. Aşezăm spaghete cu o furculiţa într-otavă pentru brioşe. Formăm în mijloc o găurică în care aşezăm compoziţia de ouă. Adăugăm câte o lingură de compoziţie în fiecare formă. Presăram puţin caşcaval deasupra coşuleţelor. Le introducem în cuptorul preîncălzit şi le lăsăm la temperatura medie până capătă o crustă aurie la suprafaţă. Sunt delicioase!

Mai multe