Crap cu legume la cuptor - Grigore Mihaela

21 iunie 2011 16:00   Rețete
Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se curaţă şi se spală bine peştele, se sărează şi se piperează după gust pe toate părţile şi se pune într-o tavă unsă cu ulei de măsline.

Înauntrul peştelui şi deasupra se pune ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat felii, roşiile şi lămâile tăiate felii.

Se amestecă sucul de roşii cu vinul şi se toarnă peste peşte, apoi se dă la cuptor pentru 45 de minute.

Cand este gata, se taie şi se serveşte cu mamaliguţă caldă şi mujdei de usturoi.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Peşte umplut

Păstrăv cu portocală

Tartă cu peşte

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe