Cuiburi cu brânză
22 decembrie 2018 14:04
Rețete
Ultima actualizare:
Un aperitiv deosebit, care va arăta grozav pe masă, de Sărbători. Vorbim despre cuiburi cu brânză, rețetă pentru care ai nevoie doar de 20 de minute în bucătărie.
Rețeta de cuiburi cu brânză
Noi îți dăm ingredientele și modul de preparare pentru rețeta cuiburi cu brânză, iar tu te pui pe treabă. Spor la gătit!
Ingrediente
- 5 ouă fierte tari,
- 300 g brânză de vaci cremoasă,
- 100 g telemea de oi,
- 150 g caşcaval
- 100 g salam subţire uscat,
- 1 legătură ceapă verde,
- 5 roşii cherry,
- 2 castraveţi muraţi,
- boia dulce,
- piper măcinat.
Mod de preparare
Cureţi ouăle de coajă, le tai în două, pe orizontală. Scoţi gălbenuşurile cu grijă şi le freci (sau le mixezi) cu crema de brânză, și telemeaua de oi rasă fin. Ccondimentezi cu piper măcinat. Umpli jumătăţile de albuş cu compoziţia preparată, adaugi felii subţiri de salam, câte o jumătate de roşie cherry, ceapă verde tăiată, cubuleţe de caşcaval, felii de castravete murat. Presari boia dulce.