Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

5 februarie 2020 23:31   Rețete
Ultima actualizare:

Simplă sau cu legume ori carne, omleta este delicioasă şi poate fi consumată nu doar la micul dejun, ci şi seara, potrivit nutriţioniştilor. Astăzi, însă, îţi descoperim ce să faci ca să găteşti omleta pufoasă.

Aşadar, ca să găteşti o omletă delicioasă, indiferent că alegi să o faci cu brânzeturi, cu carne ori doar cu legume, ca să obţii o omletă pufoasă trebuie să adaugi un ingredient inedit, şi anume amidon.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:

Antonia, primele declaraţii după ce a fost supusă unei operaţii: ”Sunt fată mare. Ştiu de ce am făcut această alegere!”Andreea Antonescu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre tatăl mort: "E regretul vieţii mele"

Mai multe