Cum faci Mucenici munteneşti acasă. Cea mai simplă reţetă: Prepară-i fierţi, cu nucă şi scorţişoară

3 martie 2020 20:19   Rețete
Ultima actualizare:

Începutul lunii martie le găseşte pe gospodine, an de an, preparând delicioşii mucenici, fie în varianta din aluat pufos, cu specific moldovenesc, fie fierţi, care se prepară în zona Munteniei. Cei din urmă se prepară după o reţetă care le oferă o savoare uimitoare. Iată cum se gătesc mucenicii munteneşti, cu nucă şi scorţişoară.

Ingrediente pentru Mucenici munteneşti 

Pentru aluat

500 g făină200 ml apă1/2 lingurita sarePentru fiert

2-3 litri apăzahăr după gust

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Sunt as în dormitor. Care sunt zodiile care adoră să facă amor mai mult decât oriceGeorge Burcea nu se va îmbogăţi după divorţul de Andreea Bălan. Ce se va întâmpla cu averea de un milion de euro a artistei

Mai multe