Cum să faci cel mai bun hummus. Secretele unui preparat delicios şi cremos
14 octombrie 2016 11:56
Rețete
Ultima actualizare:
Multe persoane mănâncă hummusul în combinaţie cu clasica lipie libaneză sau cu legume proaspete, tăiate bastonaşe, precum morcovii sau castravetele ori tijele de ţelină. Aşa că ne-am gândit ca astăzi să îţi spunem secretele unui preparat delicios şi cremos. Află de la noi cum să faci cel mai bun hummus.
Cum să faci cel mai bun hummus. Secretele unui preparat delicios şi cremos – Ingrediente
420 g năut la conservă, fără pieliţă80 g pastă de tahinizeama de la ½ lămâie60 ml ulei de măsline2 căţei de usturoi¼ linguriţă chimion1 linguriţă sare3-4 linguri apă
Pentru servire
ulei de măslineboiapătrunjel tocat
Află cum prepari cel mai bun hummus pe clickpoftabuna.ro.