Cum să faci chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc
Zemoase şi gustoase aceste chifteluţe cu roşii uscate, usturoi şi ierburi aromatice! Mai întâi le prăjeşti, apoi le fierbi puţin în sos şi la serveşti la laşi la cuptor să se învelească într-un strat de brânză moale. Totul într-un singur vas, obţinând astfel cele mai bune chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc.
Chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc – Ingrediente
Pentru chiftele500 g carne tocată de vită500 g carne tocată de porc1 ou, bătut½ cană făină de migdale (sau de pesmet)150 g roşii uscate, scurse şi păstrat uleiul½ cană parmezan răzuit4 căţei usturoi, pisaţi4 linguri bulion1 lingură oregano proaspăt1 lingură busuioc proaspăt, tocat1 lingură uleisarepiper
Pentru sosuleiul păstrat de la roşiile uscate840 g suc de roşii180 g mozzarella feliată
Află cum se prepară chiftelele în sos de brânză şi roşii uscate pe clickpoftabuna.ro!