Cum să prepari peştele. Cele mai bune ponturi

29 iunie 2016 10:21   Rețete
Ultima actualizare:

Poate că nu ştii toate trucurile şi cum să prepari peştele, dar noi te vom învăţa, pas cu pas cum să o faci. În primul rând, consumul de carne de peşte previne afecţiunile cardiovasculare, poliartritele reumatoide, bolile neurodegenerative, anemiile şi depresiile. Pentru aceasta ar fi bine să mănânci 3-4 porţii de peşte pe săptămână.

Cum să prepari peştele. Cele mai bune ponturi

Pentru prepararea peştelui la cuptor, cel mai potrivit este vinul alb demisec.

Pentru îndepărtarea mirosului de mâl, se spală peştele cu apă sărată sau apă în care au fost adăugate două linguri de oţet.

Lapţii de peşte vor avea un gust mult mai bun dacă vor fi ţinuţi cinci minute în apă cu zeamă de lămâie, înainte de a fi preparaţi.

Află pe clickpoftabuna.ro care sunt cele mai bune ponturi pentru a prepara peştele!

Blinii cu icre de Manciuria

Cum prepari sănătos icrele de peşte

Mai multe