Delecteză-te cu o ruladă de ciocolată şi frişcă!

9 august 2013 8:23   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 4 linguri făină, 2 linguri cacao

Pentru cremă: 2 linguriţe gelatină, 2 linguri apă rece, 1 lingură zahăr, coaja rasă de la o lămâie, zeama de la ½ lămâie, 500 ml frişcă lichidă, 100 g zahăr pudră

Pentru ornat: ½ ciocolată neagră

Preparare

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul, apoi gălbenuşurile. Încorporezi făina, apoi pudra de cacao.

Torni compoziţia în tava unsă şi tapetată şi coci în cup torul bine încins circa 20 de minute.

Răstorni tava pe un şervet umezit şi stors bine şi rulezi imediat blatul cu tot cu şervet. Amesteci gelatina cu două linguri de apă şi laşi 10 minute.

Află aici cum faci crema şi cum montezi rulada

Mai multe