Deliciu cu fructe de pădure
Deliciu cu fructe de pădure! Sună și arată minunat, iar invitații vor cere cu siguranță și a doua porție.
35 de minute și e gata prăjitura! Uite ingredientele și modul de preparare pentru rețeta deliciu cu fructe de pădure.
Ingrediente deliciu cu fructe de pădure
- 4 ouă,
- 3-4 linguri zahăr,
- 4 linguri făină,
- 1 praf de sare,
- 150 g gem căpşuni fără zahăr,
- 400 g fructe de pădure,
- 2 plicuri Tort-Gelee.
Mod de preparare deliciu cu fructe de pădure
Baţi spumă albuşurile. Adaugi zahărul și gălbenuşurile bătute cu un praf de sare. Încorporezi uşor făina. Torni compoziţia într-o formă de tartă unsă, tapetată şi coci la foc potrivit 20-30 de minute. Răstorni tarta pe un platou şi o laşi să se răcorească. Ungi prăjitura cu gemul de căpşuni şi presari fructele spălate, curăţate şi scurse bine. Pregătești plicurile de Tort-Gelee conform instrucţiunilor, apoi torni peste prăjitură. Laşi desertul la frigider 2-3 ore.
Sfat: Dacă vrei să te bucuri de aroma fructelor și pe timpul iernii, acum e momentul în care le poți pune la congelator.