Drob de pui, reţeta care cucereşte pe oricine

7 aprilie 2019 23:37   Rețete
Ultima actualizare:

Drobul este un preparat tradiţional la masa de Paşte din fiecare an. La bază, acesta se face din carne de miel, însă dacă nu consumaţi acest tip de carne, drobul poate fi făcut din măruntaie de pasăre.

Ingrediente drob de pui: 

- 500 gr ficat de pui- 300 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept de pui)- 2 legături ceapă verde- 2 legături usturoi verde- 1 legătură pătrunjel- 1 legătură mărar- 6 ouă fierte- 7 ouă crude- sare şi piper

Cum se prepară drobul de pui:

Spălaţi ficatul şi carnea de pui, apoi puneţi-le la fiert în oale separate.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Drob de miel, reţeta lui Radu Anton Roman

Salată de farfalle cu somon, reţetă simplă şi delicioasă VIDEO

Mai multe