Fajita mexicană – Loredana Manz

22 martie 2016 12:06   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

-          500 g pulpă de vită

-          2 ardei graşi, unul roşu şi unul galben

-          2 cepe albe

-          o linguriţă cimbru uscat

-          o linguriţă piper măcinat

-          250 ml bere blondă

-          o lingură ulei

-          sucul unei lămâi

-          sare

Mod de preparare:

Într-un bol se amestecă berea, sucul de lămâie şi condimentele. Se

pune carnea într-o pungă, se toarnă sosul de bere şi se înnoadă punga

amestecând toată carnea care trebuie să stea la marinat şi se dă la frigider

pentru 12 ore. A două zi se scoate şi se taie cuburi. Într-o tigaie cu

ulei se pun la călit ceapa tăiată peştişori şi ardeii fâşii. Se

presară cu sare şi se lasă 5 minute pe foc. Se adaugă cuburile de

carne şi se amestecă pentru ca toată carnea să-şi schimbe culoarea. Se

lasă pe foc 10 minute. Se poate servi cu lămâie.

Mai multe