File de peşte cu lămâie şi parmezan
2 august 2016 15:15
Rețete
Ultima actualizare:
Crocant la exterior şi moale şi suculent la interior, aceste fileuri de peşte sunt varianta perfectă pentru o masă în timpul săptămânii, chiar dacă suferi de diabet. Trebuie doar să foloseşti un peşte alb după preferinţă, să adaugi legumele tale preferate ca garnitură, iar masa ta este gata în cel mai scurt timp. În plus, acest fel de mâncare are puţine calorii şi are un conţinut redus de carbohidraţi.
Ingrediente (2 porţii)
4 fileuri de peşte alb, proaspăt sau congelat, groase de 1 cm (aproximativ 60 g/buc.)ulei sau spray pentru gătit50 g fulgi de porumb, pisaţi2 linguri parmezan ras2 linguri unt topit½ linguriţă coajă de lămâie rasăpiper, după gustfelii de lămâie, pentru servire
Află cum se prepară fileurile de pește pe clickpoftabuna.ro.