FOTO Pui cu sos cremos
Pui. Ciuperci. Şuncă. Şi un sos cremos senzaţional. Ceea ce-ţi propunem mai jos este una din acele mâncăruri când efectiv îţi lingi degetele sau mai treci un dumicat de pâine prin restul de sos din farfurie.
Ingrediente:
2 piepţi de pui fără pieliţă şi oase pe care îi tai în jumătăţi şi îi dai prin sare şi piper2 linguri de ulei de măsline5 felii de kaiser (bacon), tăiată bucăţi200 g ciuperci, tăiate felii1 căţel usturoi, pisat1-2 linguri untun sfert de cană de făină1 cană smântână2 căni lapteun praf sare2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat + pentru ornatsarepiper
Mod de preparare:
Să începem! Taie piepţii de pui în jumătate şi formează un fel de fileuri subţiri. Presară peste ele sare şi piper. Nu e musai, doar dacă vrei, pentru că, de altfel, poţi folosi piepţii de pui întregi, chiar patru bucăţi. Va fi destul sos.