Friptură de porc cu bacon şi caşcaval

15 decembrie 2017 11:31   Rețete
Ultima actualizare:

O reţetă deosebită pentru un meniu la fel de deosebit. Nu e greu de preparat, dar necesită ceva mai mult timp de preparare. Însă, rezultatul este apetisant şi gustos!

Ingrediente (6 porţii)

1,5 kg pulpă de porc250 g bacon200 g caşcaval

Pentru sosul marinat1 l vin alb1 lingură miere2 linguri sos de soia100 g rădăcină de ghimbir feliat1 ceapă tăiată rondele groase2 căţei de usturoi zdrobiţi1 legătură de pătrunjel verdesareboabe de piper

Pentru soteul de legume2 morcovi mari2 ardei graşi6-7 roşii cherry80 g untnucşoară pudrăsarepiper

Află cum se prepară friptura de porc cu cașcaval pe clickpoftabuna.ro.

Cum se face friptura din mușchi de porc cu usturoi

De ce ai nevoie pentru trufe de ciocolată cu alune

Mai multe