Fursecuri bicolore - Bianca Raluca Panazan

3 februarie 2016 11:51   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

•        220 g făină

•        120 g zahăr

•        125 g unt

•        1 ou

•        1/2 plic de praf de copt

•        un praf de sare

•        ciocolată pentru topit

•        ornamente

Mod de preparare

Untul se taie bucăţi şi se amestecă bine cu zahărul (se frământă). Făina se amestecă cu praful de copt, praful de sare şi oul. Se frământă amestecul de făină şi amestecul de zahăr cu unt. Se întinde aluatul pe un blat de masă, se fac forme de inele şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor pentru 10 minute. Ciocolata se topeşte pe baie de aburi. Fiecare fursec se bagă în ciocolata topită şi deasupra se presară ornamente.

Mai multe