Fursecuri cu nuci şi scorţişoară – Din Laura

9 februarie 2016 9:06   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

•           200 g făină;

•           70 g nuci pisate;

•           o linguriţă scorţişoară;

•           2 linguri zahăr pudră;

•           2 linguriţe coajă de lămâie+portocală;

•           2 pliculeţe zahăr vanilat;

•           150 g margarină;

•           1 ou

Mod de preparare:

1.         Se amestecă făina cu nucile, scorţişoara, zahărul şi coaja de lămâie+portocală, apoi se adaugă margarina tăiată cubuleţe şi oul, se frământă aluatul şi se dă la frigider cel puţin o oră.

2.         Când se scoate din frigider, aluatul se întinde într-o foaie subţire şi se taie cu forme diferite.

3.         Se aşază formele într-o tavă cu hârtie de copt şi se bagă în cuptor 12-15 min, depinde de grosimea lor.

4.         La sfârşit, se presară zahăr pudră peste fursecuri.

Mai multe