Gazpacho de pepene şi roşii. Reţetă delicioasă de vară
Un preparat răcoros, care cu siguranţă va fi pe gustul vostru. Vorbim despre reţeta gazpacho de pepene şi roşii. Se prepară rapid, e tare gustoasă şi numai bună pentru zilele toride.
Ingrediente Reţetă Gazpacho de pepene şi roşii
300 grame pepene roşu fără seminţe
2 roşii de mărime medie, decojite şi tăiate bucăţele
un sfert de ceapă roşie
1 lingură oţet
1 lingură ulei de măsline
un vârf de sare
un vârf de linguriţă usturoi pisat
brânză feta şi ieburi aromatice pentru servire
Pentru reţeta gazpacho de pepene şi roşii ai nevoie de maximum 15 minute în bucătărie. E simplu cât ai spune pepene.
Puneţi primele şapte ingrediente într-un blender şi mixaţi bine. Turnaţi într-un recipient şi daţi supa la rece pentru o oră. Supa poate fi păstrată în frigider până la 2 zile, potrivit gustarte.ro. Amestecaţi bine înainte de a o servi, deoarece are tendinţa să se separe. Serviţi supa rece cu bucăţele de brânză feta, puţin ulei de măsline şi ierburi proaspete. Poftă bună!