Gogoşi cu caş - Hij Florentina
Mod de preparare: Se rade caşul pe răzătoarea cu ochiuri mari, se adaugă zahărul dizolvat în lapte, oul bătut, coaja rasă de lămâie şi bicarbonatul stins.
Se amestecă uşor apoi se încorporează câte puţină făină până obţinem un aluat potrivit.
Se lasă aluatul la odihnă 30 de minute apoi se întinde o foaie, se taie cercuri cu un pahar şi se prăjesc în ulei încins.
Gogoşile calde se pudrează cu zahăr.
Poftă bună!
Mai citeşte:
Gogoşi de... criză - Iordache Angelica
cu şuncă şi caşcaval
cu cremă fină de brânză şi căpşuni
cu brânză şi stafide
cu brânză de vaci
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!