Gogoşi cu cremă de vanilie şi de ciocolată
Frământă aluatul pentru gogoşi cu cremă de vanilie şi de ciocolată 15 minute, pentru a deveni omogen şi pentru a creşte frumos. Dacă vrei să aibă umplutură, poţi decupa tot aluatul cu un pahar, pui gem sau ciocolată pe un disc şi acoperi cu un alt disc. La rumenit, le acoperi 3 minute cu un capac, apoi le întorci şi le prăjeşti fără capac. Aşa, cresc mai bine gogoşile cu cremă de vanilie şi de ciocolată.
Gogoşi cu cremă de vanilie şi de ciocolată – Ingrediente (15-20 gogoşi)
Pentru aluat500 g făină2 ouă200 ml lapte15 g drojdie de bere3 linguri zahăr1 linguriţă coajă rasă de lămâiesare
Pentru cremă500 ml lapte dulce1 baton de vanilie6 gălbenuşuri150 g zahăr50 g amidon alimentar100 g ciocolată neagră
Pentru decoratciocolată albă şi neagră
Pentru prăjit500 ml ulei
Află cum se prepară gogoși cu cremă de vanilie și ciocolată pe clickpoftabuna.ro.