Iată cum să prepari rapid un deliciu cu cireșe!
1 iulie 2013 9:46
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente
6 ouă, 6 linguri de zahăr, 6 linguri de făină, un vârf cuţit de sare, 2 plicuri zahăr vanilat, 1 praf de copt, 4 piersici mari decojite, un pumn de cireșe fără sâmburi, zahăr pudră pentru decor, sucul de la o jumătate de lămâie
PreparareSepari gălbenuşurile de albuşuri. Bați albuşurile spumă cu un pic de sare. Dacă vrei ca spuma să fie mai tare, adaugi câteva picături de apă rece de la frigider. Adaugi zahărul treptat.
Bați gălbenuşurile şi le adaugi pe rând în albuşurile bătute spumă. Pui făina în ploaie şi amesteci bine cu mixerul, ca să nu se facă cocoloaşe. La sfârşit, adaugi zahărul vanilat şi praful de copt stins în sucul de la jumătate de lămâie.