Iepurași cu cocos

26 noiembrie 2015 12:24   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

200 g lapte praf

1 pachet unt

2 foi napolitană crocantă

150 g zahăr pudră

1 esenţă de vanilie

2 plicuri zahăr vanilat

400 g nucă cocos (albă şi colorată)

100 g nucă

50 g ciocolată albă

bombonele decorative

Preparare

Amesteci cu mixerul untul cu zahărul pudră, cu zahărul vanilat şi cu esenţa de vanilie. După ce s-a format o pastă, adaugi laptele praf, 100 g nucă de cocos albă, nuca măcinată şi amesteci bine. Zdrobeşti fin foile de napolitană şi le încorporezi în cremă, amestecând bine. Din pasta rezultată formezi corpul iepuraşilor, apoi îi dai prin nucă de cocos. Pentru codiţe şi urechi, foloseşti nucă de cocos colorată. Urechile le glazurezi cu ciocolata topită la bain-marie. Cu bombonele decorative faci ochişorii şi năsucul. Se ţin la rece până în momentul servirii.

Mai multe