Inele de ceapă în crustă de pesmet şi parmezan. Cel mai gustos mod de a găti ceapa
19 ianuarie 2020 13:21
Rețete
Ultima actualizare:
Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. Pe lângă întrebuinţarea ei în supe, aceasta poate fi preparată într-un mod inedit: prăjită în pesmet şi parmezan.
Un aperitiv delicios, ușor de făcut și ieftin: inele de ceapă în crustă de pesmet şi parmezan. Arată foarte frumos și este și gustos.
Cel mai gustos mod de a găti ceapa: inele în crustă de pesmet și parmezan.
Ingrediente
- 1 ceaşcă făină
- 1 lingură condimente
- 1/2 căni pesmet
- 1/2 cană parmezan ras
- 2 cepe, tăiate felii rotunde, groase cât un deget
- 2 ouă, bătute.
Mod de preparare
- Preîncălziţi cuptorul la 200 C.
- Adăugaţi hârtie de copt în tavă. Într-un castron mare se combină făina şi condimentele, iar în altul pesmet şi parmezan.
- Daţi ceapa prin amestecul de făină, scufundaţi-o în ou, apoi daţi putin amestecul prin pesmet.
- Aşezaţi pe foaia de copt şi daţi la cuptor aproximativ 20-25 de minute. (Sursa: adevarul.ro)
Citește și:
Cum se prepară o şarlotă cu mere. Secretul unui desert rafinat